Osmose reiniging

Osmose bewassing en reiniging van atmosferische vervuiling op gevels, houtwerk, kozijnen en ramen. Schoonmaken is het object terugbrengen in zijn originele staat met de oorspronkelijke frisse kleuren en uitstraling en zonder beschadiging. Schoonmaken van ruiten en kozijnen met omgekeerde osmose tot hoogten van 14 meter zonder hefwagens Specifieke kenmerken van de te behandelen oppervlakten en eventuele milieueisen: (Sterk) vervuild, zowel ramen, gevels, luifels en overstekken. 

Osmosewater wanneer het wordt gebruikt , is gewoon water en kan in de grond of op het riool worden geloosd. Voorbeelden: Flatgebouwen, winkels , winkelgalerijen, bedrijfsgebouwen, grote glasoppervlakten op hoogte.

Soort vervuiling: Oppervlakten van enkele M2 tot duizenden M2 Wat werkt niet of onvoldoende: Water en chemie met borstel en zemen. Laat strepen en zeepresten achter Wat werkt wel: Omgekeerde osmose in combinatie met telescoop en wasborstel Resultaat: Poriënschoon, geen restvervuiling achterlaten, streeploos Uitvoering van deze techniek: (Continue) aanmaak ter plaatse of grote voorraad (>1000 ltr) osmosewater in combinatie met pomp en telescoopsteel en borstel. Overzicht producten: Osmose (voorraad)aanmaak unit voor opslagcontainer als inbouw op locatie Osmose gebruiksunit (400 ltr tank) met pomp en uitgevoerd met telescoop of carbonsteel opzet met borstel Osmose combinatie met continue aanmaak en voorraadtank (400 ltr) incl. pomp en uitgevoerd met telescoop of carbonsteel opzet met borstel